Graag delen wij de specifieke kennis en jarenlange ervaring van Vanthek International met u en uw medewerkers. 

De vorm van kennisoverdracht  is afhankelijk van uw wensen. Wij verzorgen zowel training on site als een totale opleiding voor zowel individuen als groepen op de door u gewenste locatie. 

Training en opleiding

Medewerkers van Vanthek International zijn nieuwsgierig en leergierig van aard. Continue bijleren en kennis delen zit hen in de genen.

Graag delen wij onze specifieke kennis en jarenlange ervaring ook met u en uw medewerkers.  

In het buitenland kunnen wij uw personeel bijscholen teneinde veilig en efficiënt met specifiek materieel te kunnen omgaan. Op Nederlandse bodem werken wij voor opleidingen samen met Trainingscentrum Crescendo.  

Neemt u contact met ons op voor uw opleidingswensen; wij kunnen op uw locatie bijscholen of onze faciliteiten beschikbaar stellen.        

Detachering

Indien u voor de voortgang van uw funderingswerkzaamheden op zoek bent naar specialistisch of uitvoerend personeel, kunt u een beroep doen op Vanthek International of een van haar partners.

Doet u gerust een beroep op onze medewerkers en ons enorme netwerk voor uw opdracht in binnen- of buitenland.

Naast de vaste waarden voor Vanthek International zijn in diverse landen lokale krachten opgeleid en inzetbaar voor uw projecten. Via onze Internationale samenwerkingspartners kunnen wij u eenvoudig in contact brengen met tijdelijke of vaste medewerkers.

bel of mail direct voor een offerte

aanvragen