Jack-up- ponton, ontwerp en realisatie.

Dikwijls wordt Vanthek International ingeschakeld voor projecten waar water de uitvoering van een fundering bemoeilijkt.

Jack-up-ponton

Jack-up-ponton, ontwerp en realisatie

Dikwijls wordt Vanthek International ingeschakeld voor projecten waar water de uitvoering van een fundering bemoeilijkt. Juist dan komt de innovatiekracht van onze organisatie het beste tot zijn recht.

De samenwerking tussen Hektec en onze technici hebben een zelf ontworpen en gebouwd ''Jack-up-ponton'' gerealiseerd. Dit ponton bestaat uit vier corresponderende hydraulische installaties die een hoogteverschil van .. meter kunnen overbruggen en een gezamelijke draagkracht van.. ton.

Dit Jack-up-ponton kan eenvoudig over land en water verplaatst worden en waar nodig een solide basis vormen om heistellingen en/of krannen op te plaatsen.

 

Makelaars, ontwerp en realisatie

Heeft u een kraan die u wilt (laten) ombouwen tot een heistelling? Ook dit doet Vanthek International.

Vaste makelaar systemen zijn de meest nauwkeurige en eenvoudig te gebruiken systemen. De boorbuis en boorpijp kunnen gemakkelijk en met precisie in de bodem worden geboord. Vanthek International maakt graag een passende oplossing op maat waarbij de makelaar wordt aangesloten op de kraan en de telescopische rakerarm op de voet van de makelaar.

In overleg met de klant bereiden we de bevestiging van de vaste makelaar in zijn geheel in onze werkplaats voor zodat deze op uw locatie eenvoudig te verbinden is met de kraan, of we (ver)bouwen de makelaar en de kraan samen in onze werkplaats voorafgaand aan transport naar de haven van export en transporteren het als een pakket naar uw locatie/project.

 

 

bel of mail direct voor een offerte

aanvragen