Vanthek International is een allround funderingsbedrijf

Wij onderscheiden ons al jaren door lastige funderingsprojecten niet uit de weg te gaan, maar beet te pakken en succesvol uit te voeren.

 

Funderingen van A tot Z

De diverse entiteiten van de Van ’t Hek Groep werken zeer nauwgezet samen om een project in binnen- of buitenland compleet te kunnen verzorgen. Het uittekenen, plannen en uitvoeren wordt een veel gevallen vereenvoudigd doordat ons team het gehele proces kan ontwerpen en voorbereiden.   Onze ingenieurs, calculators, damwandconstructies, funderingsconstructies, logistieke ervaring, innovatieve pontons, funderingstechnieken, gekwalificeerde en zeer ervaren medewerkers dragen zorg voor een secure uitvoering van uw project.

 

Water

Veelal is water een uitdagende factor voor een (bouw)project. Voor diverse internationale projecten worden onze funderingstechnieken en expertise ingeschakeld. In Nederland hebben we immers veel ervaring met water, ervaring waar internationale aannemers graag op bouwen.

Materieel

Op zeer regelmatige basis wordt ons innovatieve en hoogwaardig materieel internationaal ingezet, vrijwel altijd bemand door ons eigen medewerkers. Daarnaast leveren wij ook materieel aan internationale partijen, via piledrivershop.com.

Trots op onze projecten

Op het internationale vlak heeft ons team diverse grootschalige en complexe projecten gerealiseerd. Impressies van deze projecten vindt u hier.

bel of mail direct voor een offerte

aanvragen