Wij zetten ons materieel en onze kennis creatief in om u van dienst te zijn.

Waar anderen 'nee' moeten verkopen, denken wij verder. Ervaar zelf het voordeel van een funderingsbedrijf dat met u meedenkt en doet.

Trots op onze mensen

Als werkgever willen wij een bedrijf zijn waarmee onze mensen zich willen identificeren en waar ze trots op zijn. Wij willen het beste in onze collega’s naar boven halen door hen ruimte en mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen.

De opleidingsdagen, de HEKademy bijeenkomsten, het Van ’t Hek College en het Jong-Van ’t Hek programma dragen hier in belangrijke mate aan bij.  

Binnen ons bedrijf besteden wij veel tijd en aandacht aan de interactie tussen de ingenieurs, de technici en het uitvoerend personeel. Onderdeel hiervan is de HEKademy, het platform van waaruit workshops en opleidingen worden georganiseerd en ervaringen worden gedeeld.

Veilig werken

Veiligheid begint met het creëren van een sfeer waarin vanzelfsprekend wordt nagedacht over veiligheid en waar iedereen (dus ook de klant, leverancier of inhuurkracht) elkaar kan aanspreken.

Vanthek International voert een nul-ongevallen veiligheidsbeleid en streeft hiermee naar het volledig voorkomen van ongevallen en het beperken van onnodige risico’s. Incidenten worden geëvalueerd en waar nodig worden aanpassingen doorgevoerd om zo een veilige werkomgeving te creëren. Tevens is voor iedere collega het HEK-principe van toepassing: 

  • Herken risicovolle situaties
  • Erken dat de werkzaamheden moeten worden aangepast of gestaakt en 
  • Keer de uitvoering naar een veilige oplossing. 

Ons bedrijf streeft t.a.v. veiligheid naar een volledige transparante communicatie op ieder niveau.    

bel of mail direct voor een offerte

aanvragen